Aandachtspunten bij het overdragen en structureren van familiale vennootschappen

Duur
2u30
Punten
2 punten (OVB)
PRIJS
€100,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Kevin Desmet, Vermogensadvocaat bij A-Lex Advocaten

In deze opleiding bespreekt Kevin Desmet de aandachtspunten bij het overdragen en structureren van een familiale vennootschap. Hij gaat dieper in op 3 grote thema’s: 1) de aandachtspunten bij de overdracht van een familiale vennootschap naar de volgende generatie; 2) de aandachtspunten bij de bedrijfsvoering van een familiale vennootschap binnen dezelfde generatie; en 3) de noodzaak aan goede afspraken met uw partner wanneer u zelf aandeelhouder bent van een familiale vennootschap.

Kevin Desmet is vermogensadvocaat bij A-Lex Advocaten.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur en 30 minuten in de belangrijkste aandachtspunten bij het overdragen en structureren van een familiale vennootschap. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 4 afzonderlijke modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • Afspraken bij de overdracht van een familiale vennootschap aan de volgende generatie
  • Afspraken bij de bedrijfsvoering van een familiale vennootschap binnen dezelfde generatie
  • Afspraken tussen de familiale aandeelhouder en zijn/haar partner

Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.