Over ons

JuriWise is ontstaan vanuit de nood in de juridische sector om kennis up-to-date te houden en medewerkers op te leiden in deze snel veranderende wereld, inclusief het aanleren van vaardigheden die nu en in de toekomst nodig zijn.

Het bestaande aanbod is vaak niet gebundeld in een echte kenniscommunity, JuriWise heeft de ambitie om dit te veranderen. Volg opleidingen zoveel je wilt, waar en wanneer en volledig op eigen tempo, jij beslist! Als ervaren opleidingsverstrekker is het ons doel jou die vrijheid aan te bieden, net zoals onze partner Accountants Academy dezelfde missie heeft voor de accountancy sector.
JuriWise-Steve-Cedric
Steve Massagé (links) heeft met zijn 19 jaar ervaring als Directeur-uitgever bij een juridische uitgeverij, de kennis en het netwerk om JuriWise als CEO in goede banen te leiden en verder uit te bouwen. Zijn achtergrond als jurist/criminoloog stelt hem in staat om de vinger aan de pols te houden met betrekking tot interessante en relevante onderwerpen voor het doelpubliek.

Cédric Vercamer (rechts), Founder van zowel JuriWise als Accountants Academy, heeft een bewezen trackrecord als opleidingsverstrekker in de economische beroepen. Accountants Academy bestaat inmiddels al drie jaar en is een bekende en gewaardeerde speler geworden in de accountantswereld en daarbuiten. De ITAA-accreditatie, topsprekers en het groeiende aantal kantoren/accountants die zich inschrijven op het platform bevestigen dit succes.

JuriWise en Accountants Academy vormen een perfecte match waardoor we jou een zo uitgebreid en actueel mogelijk opleidingsaanbod kunnen aanbieden.

Benieuwd naar wat JuriWise te bieden heeft?

Meer informatie is te vinden op onze website of die van Accountants Academy.
Vergeet ons niet te volgen op LinkedIn en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.