Veelgestelde vragen

Zeker en vast!

Let op: het Vlaio legt de voorwaarde op dat de opleiding minimaal 100 euro (excl. btw) moet kosten om gebruik te mogen maken van de kmo-portefeuille.

De wettelijke termijn van 14 kalenderdagen begint te lopen vanaf er toegang is tot het online leerplatform. Het attest voor de opleiding dient ook behaald te zijn uiterlijk op 31 december van het jaar na de steunaanvraag.

Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982 Het btw-bedrag dient steeds rechtstreeks betaald te worden aan JuriWise op BE44 7340 6827 2245.
Van zodra de betaling is voltooid, ontvang je een e-mail met daarin jouw inloggegevens (bekijk ook zeker jouw spam-folder). Vanaf dan heb je toegang tot jouw account en kan je jouw aangekochte opleiding(en) bekijken.

Betaal je via de kmo-portefeuille? Dan ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens direct nadat de kmo-portefeuille succesvol is afgerond.
Na het aankopen van één of meerdere opleidingen ontvang je direct een e-mail met jouw factuur (bekijk ook zeker jouw spam-folder).

Je kiest zelf of je direct online wenst te betalen (bv. via QR-code) of via de overschrijving (bv. bij betaling via de kmo-portefeuille).
Iedere opleiding, ongeacht of deze in totaal 40 minuten, 1 uur of 3 uur duurt, wordt door ons vakkundig opgedeeld in kortere leermodules om het online volgen zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.
Jouw account blijft gedurende 3 maanden actief vanaf het moment dat je jouw inloggegevens hebt ontvangen.
Je kan deze steeds raadplegen vanuit jouw account.

Alle presentaties, bijlagen en/of documenten die bij een opleiding horen, zijn steeds beschikbaar om te bekijken en/of te downloaden.
Absoluut! Tijdens het bekijken van een opleiding kan je één of meerdere vragen stellen via een rechtstreekse knop bij de video. Nadien gaan wij hiermee onmiddellijk aan de slag en bezorgen wij jou zo snel mogelijk het antwoord op jouw gestelde vragen.
Neen, deze zijn niet extern downloadbaar. Alle bijhorende presentaties en bijlagen kan je uiteraard wel downloaden.
Meer informatie is te vinden op onze website of die van Accountants Academy.
Vergeet ons niet te volgen op LinkedIn en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.