Actualia Strafrecht

Duur
3u20
Punten
3 ptn (OVB)
PRIJS
€150,00 (excl. btw)
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Mr. Lennert Dierickx, Advocaat-Partner bij Cottyn Advocaten & Mr. Mohamed El Manouti en Mr. Veronique De Hertogh, strafrechtadvocaten bij SUE Advocaten

In deze Actualia Strafrecht worden 3 grote topics behandeld: 1) De recente wetswijzigingen en rechtspraak inzake de wet voorlopige hechtenis; 2) Van cel tot samenleving: strafuitvoering van korte en lange gevangenisstraffen en 3) Een stem binnen de gevangenismuren: het beklagrecht van gedetineerden.

Mr. Lennert Dierickx is advocaat-partner bij Cottyn Advocaten. Mr. Mohamed El Manouti en Mr. Veronique De Hertogh zijn strafrechtadvocaten bij SUE Advocaten.

Deze actualia over het strafrecht duurt in totaal 3 uur en 20 minuten en is specifiek samengesteld uit 5 afzonderlijke kleinere delen, dit om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 3 punten.

In deze opleiding:

  • Recente wetswijzigingen en rechtspraak inzake de wet voorlopige hechtenis
  • Van cel tot samenleving: strafuitvoering van korte en lange gevangenisstraffen
  • Een stem binnen de gevangenismuren: het beklagrecht van gedetineerden
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.