Autofiscaliteit en laadpaalfiscaliteit anno 2023

Duur

3u35

Punten

3 punten (OVB)

PRIJS
€145,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Maxime Vandemaele, Tax Consultant bij VGD

In deze update sessie staan we stil bij de nieuwe evoluties inzake autofiscaliteit en laadpaalfiscaliteit. Maxime bespreekt hierin o.a. de meest recente parlementaire vragen en de rulingpraktijk.

Maxime Vandemaele is Tax Consultant bij VGD en daarnaast ook gastspreker op diverse seminaries.

Via deze opleiding van in totaal 3 uur en 35 minuten ben je weer volledig up-to-date inzake de autofiscaliteit en de vergroening ervan. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 6 afzonderlijke kortere modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend OVB-certificaat voor 3 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • De fiscale aftrekbaarheid van autokosten in de personen- en vennootschapsbelasting
  • Laadpaalfiscaliteit
  • Voordeel van alle aard
  • NEDC of WLTP
  • Woon-werk verkeer
  • BTW 
  • Lichte vracht
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top