Balanslezen voor juristen

Duur
3u15
Punten
3 ptn (OVB)
PRIJS
€150,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Patrick Valckx, Bedrijfsrevisor - accountant & CFO Power Solutions Group & Ex-partner KPMG

De balans, boekhouden, jaarrekening, groottecriteria, etc. zijn niet meteen termen of materie waar de jurist warm voor loopt. De (basis)kennis ervan is nochtans onontbeerlijk voor u als ondernemer-jurist (advocaat, notaris, bedrijfsjurist, gerechtsdeurwaarder…). Patrick Valckx neemt u in deze opleiding mee in de wondere wereld van de boekhouding waarbij de basisprincipes op duidelijke wijze worden toegelicht.

Patrick Valckx is bedrijfsrevisor – accountant en alsook CFO bij Power Solutions Group. Daarnaast is hij ook ex-partner bij KPMG Tax, Legal & Accountancy.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 3 uur en 15 minuten in de belangrijkste zaken over balanslezen. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 7 afzonderlijke modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 3 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • Ondernemingen – Inleiding
  • Boekhouding – Jaarrekening
  • Groottecriteria
  • Consortium
  • Waardering
  • Afschrijvingen – Waardeverminderingen
  • Knipperlichten
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top