De antiwitwaswet: (n)iets voor mij?

Duur
2 uur
Punten
2 punten (OVB)
PRIJS
€120,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Stijn De Meulenaer, Advocaat-vennoot bij Everest Advocaten

In deze opleiding bespreekt Mr. Stijn De Meulenaer de (Anti)witwas-regelgeving in al haar geledingen. Er wordt dieper ingegaan op de verplichtingen die een onderworpen entiteit heeft om te conformeren met de AWW-wetgeving op diverse niveaus (kantoor, dossier, cliënt, etc.). Verder wordt ook de wetswijziging vanaf 5 februari 2024 m.b.t. de fiscale fraude toegelicht.

Mr. Stijn De Meulenaer is advocaat-vennoot bij Everest Advocaten en voornamelijk gespecialiseerd in het ondernemingsstrafrecht.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur in de belangrijkste zaken die je dient te weten over de AWW-wetgeving. Deze opleiding is specifiek samengesteld uit 4 afzonderlijke kleinere delen, dit om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • De juridische context
  • De (preventieve) verplichtingen
  • De (administratieve en repressieve) risico’s
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top