De huwelijksovereenkomst in het kader van successieplanning

Duur
2 uur
Punten

2 punten (OVB)
2 punten (NKN)

PRIJS
€105,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Rutger Van Boven, Partner bij BDO

In deze opleiding bespreekt Rutger op welke manier de huwelijksovereenkomst kan gebruikt worden in het kader van successieplanning. Hierin komen zowel de meest voorkomende, als de laatste nieuwe technieken aan bod. Enerzijds op juridisch vlak, en anderzijds ook op fiscaal vlak.

Rutger Van Boven is partner bij BDO.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur in de belangrijkste aspecten die je dient te weten over de huwelijksovereenkomst. Deze opleiding is specifiek samengesteld uit 4 afzonderlijke kleinere delen, dit om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • Overzicht huwelijksvermogensstelsels
  • Impact huwelijksvermogensstelsel op het erfrecht
  • Impact huwelijksvermogensstelsel op bepaalde planningstechnieken
  • Planningstechnieken bij huwelijksovereenkomst
  • Valkeniersclausule
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top