De officiële lancering van JuriWise

17 augustus 2023, de officiële lancering van JuriWise en wees gerust, dit is voor ons beiden een mijlpaal. Neem dan ook de tijd om meer te weten te komen over onze opleidingen, onze missie en zo veel meer op onze website.

Een woord van dank is bij deze start dan ook op zijn plaats. Wat je doet, doe je nooit alleen maar doe je als één team, zowel intern als extern. “Partnerships” sluiten zit dan ook in ons DNA.

Eerst en vooral gaat onze dank uit naar Olivier, Nic, Eline en Niels (allen collega’s van onze natuurlijke partner Accountants Academy). Jullie hulp en steun achter de schermen was en is van onschatbare waarde.

Vervolgens willen we ook graag onze sprekers bedanken voor hun geloof en steun in ons project. Zonder hen is er uiteraard geen content. Wie ze precies zijn, kan je ontdekken bij de opleidingen op onze website.

Tot slot nog een oprechte dank aan alle andere personen die ons achter de schermen hebben geholpen met de voorbereidingen en lancering van JuriWise. We kijken er naar uit om er samen met z’n allen volledig in te vliegen!

Natuurlijk moet een lancering gepaard gaan met de nodige toeters en bellen, daarover later meer.

We staan steeds ter uwer beschikking voor vragen en/of opmerkingen.

Veel lees- en leerplezier!
Cédric en Steve

Augustus 2023

Vond je het interessant? Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Misschien vind je deze berichten ook interessant

Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.