Elektronische handel juridisch bekeken

Duur

2 uur

Punten
2 ptn (OVB)
2 ptn (IGO)
PRIJS
€105,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Antoon Dierick, Advocaat-vennoot bij MDP Advocaten

E-commerce is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. In deze opleiding schetst Antoon het juridisch kader rond onder meer websites, sociale media, online reclame en promotionele spelen. Dit wordt gedaan aan de hand van concrete use cases en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Antoon Dierick, advocaat-vennoot bij MDP advocaten, specialiseert zich voornamelijk in de juridische aspecten van de informatiemaatschappij.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur in de belangrijkste zaken die je dient te weten over het juridisch kader rond elektronische handel. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 3 afzonderlijke modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend OVB-certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • Website
  • Sociale media
  • Online reclame
  • Nieuwsbrieven
  • Promotionele spelen
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.