Fiscale regularisatie: 2023 opnieuw de laatste kans – Wat vanaf 2024?

Duur
2u15
Punten
2 ptn (OVB)
2 ptn (IGO)
PRIJS
€150,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Michel Maus, Pieterjan Smeyers en Alexander Delafonteyne, advocaat-vennoten bij Bloom Law Firm

In deze opleiding over fiscale regularisatie behandelen Michel, Alexander en Pieterjan de theoretische en praktische risico’s van grijs en zwart geld. Verder wordt er ook dieper ingegaan op o.a. de toegenomen gegevensuitwisseling en de kaaimantaks. Tot slot wordt er ook in kaart gebracht wat we mogen verwachten vanaf 2024.

Michel Maus, Pieterjan Smeyers en Alexander Delafonteyne, allen advocaten-vennoten bij Bloom Law Firm, zijn voornamelijk gespecialiseerd in zaken die alle facetten van het fiscaal recht bevatten.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur en 15 minuten in de belangrijkste zaken die u als accountant dient te weten over de fiscale regularisatie. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 3 afzonderlijke delen, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend OVB-certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • Inleiding tot fiscale regularisatie
  • Transparantere vermogens
  • Regularisatie via het Contactpunt Regularisaties & Rechtstreekse regularisatie
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.