Fiscaliteit van de vereniging: rechtspersonenbelasting of vennootschapsbelasting?

Duur
2 uur
Punten
2 punten (OVB)
PRIJS
€100,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Mr. Luc De Meyere & Mr. Leen De Vriese, beiden vennoot/advocaat bij DVD taxlaw

In deze opleiding gaan Luc De Meyere en Leen De Vriese dieper in op de vraag of een VZW onderworpen wordt aan de rechtspersonenbelasting, dan wel aan de vennootschapsbelasting. Indien een VZW een economische activiteit uitoefent, bestaat immers de kans dat deze onderworpen wordt aan de vennootschapsbelasting. Luc en Leen geven u hierin een leidraad om deze analyse te maken.

Mr. Luc De Meyere en Mr. Leen De Vriese zijn beiden vennoot/advocaat bij DVD taxlaw met specialisatie in het fiscaal recht.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur in de belangrijkste zaken die je dient te weten over rechtspersonenbelasting vs vennootschapsbelasting bij een VZW. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 5 afzonderlijke modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • De vereniging in het rechtsverkeer
  • Toepassingsgebied VennB + impact op WVV
  • Toepassingsgebied RPB + impact op WVV
  • De praktijk – rechtspraak en ruling
  • Overgang RPB naar VennB
  • Etc.
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.