Internationaal Fiscaal Recht: een inleiding

Duur
2u20
Punten
2 ptn (OVB)
2 ptn (IGO)
PRIJS
€100,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Jean-Philippe Van West, Professor VUB & Senior Counsel PwC België

In deze opleiding geeft Prof. Jean-Philippe Van West een introductie tot het Internationaal Fiscaal Recht. De sessie start met een uiteenzetting van de basisprincipes van het Internationaal Fiscaal Recht. Vervolgens wordt er ingezoomd op het OESO-Modelverdrag waarbij aan de hand van twee casussen wordt aangetoond hoe het OESO-Modelverdrag of dubbelbelastingverdragen worden toegepast in de praktijk. In het laatste deel worden de opkomende wijzigingen in het Internationaal Fiscaal Recht in kaart gebracht.

Jean-Philippe Van West is Professor Internationaal Fiscaal en Europees Recht aan de VUB en daarnaast ook Senior Counsel bij PwC België.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur en 20 minuten in de belangrijkste zaken die je dient te weten over het Internationaal Fiscaal Recht. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 3 afzonderlijke modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • De basisprincipes
  • Het OESO-Modelverdrag als basis voor dubbelbelastingverdragen
  • Internationale belastinghervorming
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.