JustRestart – Lancering op 2 november 2023

Het systeem van collectieve schuldenregeling bestaat dit jaar 25 jaar.

Collectieve schuldenregeling aanvragen kan binnenkort via Just-on-web. Op 2 november 2023 wordt JustRestart gelanceerd, een nieuwe applicatie om collectieve schuldenregelingen online aan te vragen en te beheren.

JustRestart is het nieuwe online Centraal Register voor Collectieve Schuldenregeling. Het werd ontwikkeld door de Vlaamse en Franstalige ordes van advocaten in opdracht van de FOD Justitie. De bedoeling is om de opstart en het beheer van een collectieve schuldenregeling sneller, gemakkelijker en veiliger te laten verlopen.

Als schuldeiser in een lopende of toekomstige procedure van collectieve schuldenregeling zal u een account nodig hebben voor de applicatie ‘JustRestart’. Als u al schuldeiser was in een insolventiedossier bij een Belgische ondernemingsrechtbank (in een faillissementsprocedure of in een procedure van gerechtelijke reorganisatie), dan hebt u misschien al een account voor www.regsol.be. Dit account zal u ook kunnen gebruiken voor JustRestart op www.justonweb.be. Zo kan u eenzelfde account gebruiken om al uw schuldvorderingen op te volgen, zowel uw dossiers collectieve schuldenregeling als uw insolventiedossiers.

Oktober 2023

Vond je het interessant? Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Misschien vind je deze berichten ook interessant

Scroll to Top

Zomeractie JuriWise*

1+1 GRATIS – keuze uit onze volledige cataloog. 

Bestel één opleiding online en bezorg ons uw keuze voor de gratis opleiding via mail naar info@juriwise.be.

*Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2024.