Knelpunten bij het nazicht en onderhandelen van IT-contracten

Duur
2u10
Punten
2 punten (OVB)
PRIJS
€105,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Antoon Dierick, Advocaat-vennoot bij MDP Advocaten

In deze opleiding legt Antoon de focus op een aantal veel voorkomende IT-contracten in onze dagdagelijkse praktijk. Hij bespreekt o.a. softwarelicentieovereenkomsten, Cloud Computing contracten, Servers Level Agreements, etc. a.d.h.v. vaak voorkomende discussiepunten en met veel praktische voorbeelden.

Antoon Dierick, advocaat-vennoot bij MDP advocaten, specialiseert zich voornamelijk in de juridische aspecten van de informatiemaatschappij.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur en 10 minuten in de belangrijkste zaken die je dient te weten over vaak voorkomende knelpunten bij het nazicht en onderhandelen van IT-contracten. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 4 afzonderlijke modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • Softwarelicentieovereenkomst
  • Softwareontwikkelingsovereenkomst
  • Cloud computing overeenkomst
  • SLA & Boiler plates in IT-contracten
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top