M&A: praktische aspecten (incl. nieuw verbintenissenrecht)

Duur
1u50
Punten
2 punten (OVB)
PRIJS
€100,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Christine Heeb, Partner bij Schoups

In deze opleiding over M&A bespreekt Christine enkele praktische aandachtspunten bij het opstellen van een Letter of Intent (LOI) en een Share Purchase Agreement (SPA). Hierbij wordt er rekening gehouden met het nieuwe verbintenissenrecht dat intussen in werking is getreden.

Christine Heeb, Partner bij Schoups, is gespecialiseerd in het transactionele werk. Ze maakt deel uit het vakgebied Ondernemingsrecht en van het vakgebied Vastgoed & Projectontwikkeling.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 1 uur en 50 minuten in de belangrijkste zaken die je dient te weten over praktische aspecten bij M&A. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 3 afzonderlijke modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • Inleiding tot M&A
  • Letter of Intent
  • Share Purchase Agreement
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top