Patrimoniumvennootschappen: een fiscaal interessant instrument?

Duur
1u40
Punten
1 punt (OVB)
PRIJS
€100,00 (excl. btw)
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Pieter-Jan Wouters, Tax Director bij EY

In deze opleiding gaat Pieter-Jan Wouters na of een patrimoniumvennootschap vandaag de dag nog altijd een fiscaal interessant instrument is. Hiervoor zal hij dieper ingaan op de aspecten van de vennootschapsbelasting, personenbelasting, registratierechten en successierechten.

Pieter-Jan Wouters is Tax Director bij EY en daarnaast ook gastdocent vennootschapsbelasting aan de UCLL Hogeschool.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 1 uur en 40 minuten in de belangrijkste zaken die je dient te weten over patrimoniumvennootschappen. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 6 afzonderlijke modules, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 1 punt.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • Fiscale behandeling in de vennootschapsbelasting
  • Bezoldigingstheorie: stand van zaken
  • Registratie- en successierechten
  • Onroerend goed in de vennootschap
  • Onroerend goed uit de vennootschap
  • Vergelijkend overzicht
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top