Recente ontwikkelingen inzake de rechtsfiguur van de strafbare deelneming

Duur
2u40
Punten
2 punten (OVB)
PRIJS
€125,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Mr. Jan Vanheule, Advocaat bij Livorno & Vrijwillig wetenschappelijk medewerker KULeuven, Instituut voor Strafrecht

In deze opleiding onderzoekt Mr. Jan Vanheule de grenzen van de strafbare deelneming door o.a. in te gaan op de problematiek van het deelnemingsopzet en te onderzoeken welke modaliteiten van deelnemingsopzet worden erkend. Tevens werden hierbij een aantal ontwikkelingen in de rechtspraak over de deelnemingsgedragingen besproken met bijzondere aandacht voor de problematiek van de deelneming Post Factum.

Mr. Jan Vanheule is advocaat bij Livorno en daarnaast ook vrijwillig wetenschappelijk medewerker aan het Instituut voor Strafrecht aan de KU Leuven.

Verdiep je via deze e-learning van in totaal 2 uur en 40 minuten in de belangrijkste aspecten die je dient te weten over de strafbare deelneming. Deze opleiding is specifiek samengesteld uit 6 afzonderlijke kleinere delen, dit om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • De wettelijke bepalingen i.v.m. de strafbare deelneming
  • Onderscheid tussen daderschap en deelneming
  • Modaliteiten van daderschap
  • Wilsovereenstemming en deelnemingsopzet
  • Deelnemingsgedragingen
  • Toerekening van verzwarende omstandigheden
  • Etc.
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top