Update distributierecht

Duur
2u05
Punten

2 punten (OVB)

PRIJS
€100,00 (excl. btw)*
*Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille

Programma

Stijn Claeys, Partner bij Racine Advocaten

In deze opleiding geeft Mr. Stijn Claeys een updatesessie rond het distributierecht. Eerst en vooral overloopt hij de factoren die de keuze voor uw organisatie meest geschikte distributiemodel kunnen bepalen. Daarnaast brengt hij enkele nieuwigheden in kaart op vlak van handelstussenpersonen, maar ook op vlak van distributiecontracten.

Mr. Stijn Claeys, Partner bij Racine Advocaten, is gepassioneerd door retail en staat al meer dan 10 jaar ondernemingen bij in de keuze voor het geschikte distributiemodel.

Via deze updatesessie van in totaal 2 uur en 5 minuten ben je terug volledig mee met het distributierecht en de bijhorende nieuwigheden. Deze opleiding is specifiek opgemaakt uit 4 afzonderlijke delen, dit met als doel om het volgen van deze opleiding zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u de opleiding volledig heeft voltooid, ontvangt u het bijhorend certificaat voor 2 punten.

Klik op onderstaande foto om de introductievideo te bekijken.

In deze opleiding:

  • De keuze voor het juiste distributiemodel
  • Handelstussenpersonen
  • Distributeurs
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@juriwise.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

JuriWise is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van JuriWise als geregistreerd dienstverlener is DV.O247982.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar JuriWise (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar JuriWise.

Klaar om deze opleiding te volgen?

Scroll to Top